Δωρεάν τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 39 ευρώ!

Μέθοδοι Αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλνονται ως δέμα με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και παραδίδονται στον χώρο που έχετε δηλώσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Το κόστος αποστολής για παραγγελίας έως 2 kg και για μη απομακρυσμένους προορισμούς είναι 5,00 ευρώ και για παραγγελίες άνω των 35€, που το δέμα δεν υπερβαίνει τα 2 kg, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Αν επιθυμείτε αποστολή με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, παρακαλώ ενημερώστε μας σε κάποιο από τα στοιχεία επικοινωνίας ή γράψτε το στις σημειώσεις της παραγγελίας σας.

Τα προϊόντα της παραγγελίας ετοιμάζονται πάντα την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα της παραγγελίας, καθότι όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα, φρέσκα και προσωποιημένα. Το δέμα παραδίδεται σε 2-3 εργάσιμες στον παραλήπτη (έχοντας συνυπολογίσει και την μία ημέρα υλοποίησης της παραγγελίας) και σε 4 εργάσιμες ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά.

Οι αποστολές που τυγχάνει να παραδοθούν από την PATHOS Handmade Cosmetics στην ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ την Παρασκευή, η αποστολή σας θα παραδοθεί την Δευτέρα, καθώς η υπηρεσία παράδοσης Σαββάτο χρεώνεται παραπάνω. Αν επιθυμείτε η αποστολή να πραγματοποιηθεί την ημέρα του Σαββάτου, παρακαλώ ενημερώστε μας σε κάποιο από τα στοιχεία επικοινωνίας ή γράψτε το στις σημειώσεις της παραγγελίας σας.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, κλπ.) δεν είναι δυνατή η παράδοση των προϊόντων εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

X