Δωρεάν τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 39 ευρώ!

Η Φιλοσοφία μας

Από μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου να πειραματίζομαι με υλικά που έχει η κουζίνα, να τα ανακατεύω και να τα εφαρμόζω στο πρόσωπο και τα μαλλιά. Θύμα των εξερευνήσεών μου πολλές φορές γινόταν η αδερφή μου και όποιον άλλον από την οικογένεια κατάφερνα να πείσω! Ο θησαυρός μου τότε ήταν ένα σκληρόδετο χειρόγραφο τετράδιο που περιείχε όλες αυτές τις φρέσκιες συνταγές με τα εκπληκτικά αποτελέσματα. Συνειδητά είχα μυηθεί στον κόσμο των φυτικών καλλυντικών με την πρώτη κρέμα να την φτιάχνω στα 18 μου, αρχικά για εμένα και έπειτα σε φίλες μου. Το πάθος μου για τα αγνά φυσικά καλλυντικά έγινε η κύρια ενασχόλησή μου δημιουργώντας το PATHOS – Passion for Nature.

Με PATHOS δημιουργούνται τα χειροποίητα φυτικά καλλυντικά με απόλυτο σεβασμό προς το δέρμα, αφού χρησιμοποιούνται μόνο αγνά φυτικά & πιστοποιημένα υλικά, χωρίς απολύτως καμία προσθήκη συντηρητικών, χημικών, ελαίων πετρελαίου και χρωμάτων.

Όλα μας τα προϊόντα προσαρμόζονται στις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, καθώς λαμβάνεται σοβαρά υπόψη το δέρμα του ενδιαφερόμενου και έπειτα φτιάχνεται το προϊόν. Έτσι, όλα μας τα προϊόντα φτάνουν στα χέρια σας φρέσκα!

Πιστοί στις αρχές μας, στα καλλυντικά Pathos δεν θα συναντήσετε τίποτα που δεν είναι 100% φυσικό συστατικό. Η μικρή διάρκεια ζωής των προϊόντων μας (τέσσερις μήνες οι κρέμες και έξι μήνες τα λάδια) πιστοποιούν την αγνότητα των υλικών από τα οποία είναι φτιαγμένα. Όλα τα προϊόντα μας διατηρούνται φρέσκα με 100% φυτικά μέσα!

Υποστηρίζουμε Ελλάδα και προμηθευόμαστε τα αγνά συστατικά μας από πιστοποιημένους Έλληνες προμηθευτές. Αφού ελέγξουμε την ποιότητα τους, μόνο τότε τα συμπεριλαμβάνουμε στα προϊόντα μας, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

One of my favourite beauty brand that is not just cruelty free but also using the best ingredients. Let's take a moment to consider how important is a beauty product made with PATHOS!

Pretty Flawless
Blogger

Σήμερα δοκίμασα το scrub προσώπου και σώματος από την Pathos. Χαρίζει λάμψη στο πρόσωπο και το σώμα αισθάνεται βελούδινο!

chili_bang
Follower

Δοκιμάσαμε προϊόντα της νέας σειράς χειροποίητων φυτικών καλλυντικών PATHOS και μόνο καλές εντυπώσεις έχουμε από τη δοκιμή τους...

Lillies Of Valley
Blogger
X